HTML

Librarius

Egy kult-közösség írásai: nyers, szabad, szórakoztató. Könyv, színház, film, buli, minden, ami felkavaró és élményszerű. Ha még többet akarsz tőlünk olvasni: www.librarius.hu

Friss topikok

  • Erzsébet Czebe Tóth: @mirx: mióta függ a pártállástól a zenei hallás????? Te zöldségeket beszélsz illetve irogatsz a sz... (2014.09.05. 08:59) ByeAlex, leírva

Linkblog

Az unatkozó háziasszony kiskönyvtára

2011.02.07. 14:20 Librarius

Szabadságra készülve magamhoz vettem Peter Mayle könyvét, gondoltam, nem árt egy könnyed és szórakoztató regény a hosszú úton. Ha lenne ilyen kategória, azt mondanám: gasztro krimi, avagy a stílusos élet bonyodalmas bulvárja. Izgalmas, kalandos, könnyed. Így elsőre.

Nem elsőre akár útikönyv is lehetne Provance és Monaco környékéről, egyúttal az ott élő emberek hétköznapjai is belátható közelségbe kerülnek. Az már más kérdés, hogy az itthoni árakhoz szokott pénztárcánk száját mekkorára kellene nyitni, hogy kipróbálhassuk az éttermek, szállodák szolgáltatásait, és a kedvelt luxuscikkeket. De a főszereplő bőrébe bújva kedvünkre sóvároghatunk. Mr.Bennett egy kiváló külsejű és jellemű úriember, aki bár születésére nézve angol, évek óta a napsütötte Provance-ban él. Azt hiszem, az indokait a napi három műszakból hazatérve meg lehet érteni.

Bővebben

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://librarius.blog.hu/api/trackback/id/tr542644433

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása